Természetes egyensúly zöld szemüvegben

Új a Nap alatt

  • A napcsókolta Pitta évszaka a nyár – hogyan hűtsük most a túlfűtött kedélyeket?

    A Pitta dosha Magyarországon a nyári időszakban van jelen, ha az évszakok alapján osztályozunk. Ájurvédikus cikksorozatunk júniusi részében a Pitta testtípusról és a mindannyiunkban jelen lévő pitta, vagyis tüzes minőség balanszírozásáról lesz szó bővebben. Ez az írás is Az Elememben oldal alapítójáé, Gyertyános Anita vendégíróé.
  • A hektikus tavasz a Váta dosha évszaka

    íme a tippek, hogy miként lehet egyensúlyozni magunkat a tavaszi forgószelekben az Ájurvéda szerint. Az Ájurvéda nagy segítségünkre lehet a szervezetünk öngyógyító folyamatainak felébresztésében, és rengeteget tesz hozzá az egészségünkhöz már a megelőzéssel.
  • A pajzsmirigy-alulműködés gyógyfűkoszorúja

    Fázós vagy, pergamenszáraz a bőröd, törik és hullik a hajad, sűrű-sötét a hangulatod, és indokolatlan rajtad a súlyfelesleg… rengeteg diszharmonikus állapotot és betegséget jelezhetnek ezek a tünetek akár külön-külön is, egyikük a pajzsmirigy-alulműködés.

Kenőcs- és kozmetikumkészítő műhelynap a Formafeszten

Médiamegjelenés

Riport a Gúta TV-ben

Házipatika gyerekeknek, vegyszermentes háztartás

Házikence? Bolti kence? Mire érdemes figyelni?

események

Visszabillenünk a kiegyensúlyozottságba foglalkozásokkal, elvonulásokkal, erdőfürdővel, szeánszokkal, workshopokkal.

Anniology

Banya vagyok, gyógykencék, olajok, gyógyfűkeverékek megalkotója, a Völva Női Körök vezetője a Budai-hegység erdejéből. Harmincas éveimre rengeteg minden letisztult bennem, de még bőven keresem a helyem a világban. Amit eddig járható útnak látok, az a fenntartható fejlődés. Egyszerűen imádom. Megpróbálom megmutatni a kutat, amelyből én merítek, hátha segítséget jelent neked az utadon, kedves vándor.

Melyek a mondandóm főbb összetevői?

Ami a szívügyem