Természetes egyensúly zöld szemüvegben

Új a Nap alatt

  • Gyógynövények és illóolajok az Ájurvédában – Kaphára szabva

    Általánosan elmondható, hogy az élénkítő és serkentő hatást keressük a Kapha balanszírozására, igaz ez gyógynövényes kivonatok és illóolajok esetén is. Az Elememben oldal Gyertyános Anitájának és a Banya Műhely Mácsadi Annijának közös cikke taglalja a részleteket receptekbe menő pontossággal. 
  • A tél a Kapha dosha évszaka – hogyan lehet kiegyensúlyozni a harmonikus télidőért?

    Minimális finomhangolás az étkezésben, az öltözködésben vagy a mozgásban, és csökkenthető a téli súlygyarapodás vagy a náthás időszak gyakorisága és hossza. Nézzük a praktikákat és recepteket, valamint a doshikus alapokat a kapha esetében.
  • Ájurvédikus teszt és az alapok – az Ájurvédáról konyhanyelven

    Az Áyurvéda az indiai orvoslás szinonimája, ám ennél jóval többet takar. Lehet kísérletezni 1-2 recepttel, és életmódoddá is választhatod a teljes keretrendszerét. Bárhogy is, jó vele megismerkedni, mert a fűszerek, gyógynövények, az ajánlott testmozgás, a tisztítókúrák, a tudatos légzéstechnika és minden eleme az életminőséged javításáért van.

Kenőcs- és kozmetikumkészítő műhelynap a Formafeszten

Médiamegjelenés

Riport a Gúta TV-ben

Házipatika gyerekeknek, vegyszermentes háztartás

Házikence? Bolti kence? Mire érdemes figyelni?

események

Visszabillenünk a kiegyensúlyozottságba foglalkozásokkal, elvonulásokkal, erdőfürdővel, szeánszokkal, workshopokkal.

Anniology

Banya vagyok, gyógykencék, olajok, gyógyfűkeverékek megalkotója, a Völva Női Körök vezetője a Budai-hegység erdejéből. Harmincas éveimre rengeteg minden letisztult bennem, de még bőven keresem a helyem a világban. Amit eddig járható útnak látok, az a fenntartható fejlődés. Egyszerűen imádom. Megpróbálom megmutatni a kutat, amelyből én merítek, hátha segítséget jelent neked az utadon, kedves vándor.

Melyek a mondandóm főbb összetevői?

Ami a szívügyem