Anniology

Aloha. Banya vagyok, a Mácsadi Anna néven született szeretetcsomag. Harmincas éveimre rengeteg minden letisztult abban az okos fejemben, de még bőven keresem a helyem a világban. Amit eddig járható útnak látok, az a fenntartható fejlődés. Egyszerűen imádom. Megpróbálom megmutatni a kutat, amelyből én merítek, hátha segítséget jelent neked az utadon, kedves vándor.

Melyek a mondandóm főbb összetevői?

  • A gyógynövények, mint mesterek
  • Az egészséges életmód (-ra való törekvés)
  • Harmónia a természettel
  • Harmónia önmagaddal
  • Az asszertív kommunikáció mint béketeremtő
  • Teljes élet építése pazarlás és sallang nélkül

Mindehhez még hozzámixelem a kritikus hangvétel csipetnyi mennyiségét és voilá. Helyenként kicsit fanyar, kicsit keserű, kicsit csípős, durvára őrölt magdarabkákkal. Egyáltalán nem cuki, cserébe velős. Terjengős, mert igyekszem mindenre kitérni, ami számomra fontos. Egi!

Ami még érdekes lehet, hogy tudásomat számomra szakmailag hiteles emberektől és csoportoktól szerzem. Az alap szakmám mellett a Medicenternél tanultam természetgyógyászatot, azon belül fitoterápiát és akupresszúra-köpöly alapokat. A Panarom Aromaterapeuta Intézetnél tanultam az aromaterápiát, főleg a dermatológiában vesztem el, de mindenre IS ki akarok térni a jövőben.

Önismereti kiművelésemért több önismereti csoport és a Garbhadípa Akadémia a felelős, a tibeti buddhizmus iránti szeretetem náluk mélyült el igazán. A sámánizmus régóta foglalkoztat, de mivel ez egy rendkívül szerteágazó terület, sok helyről jön az információ is. Jelenleg a Peruban élő és tevékenykedő Riviére Zsuzsi shipibo sámán gyógyító tanai felé kacsintgatok, de a tradicionális orosz energiagyógyászat és természetesen a magyari sámánhagyományok is nagy hatással vannak rám. Mindezt úgy, hogy nem rugaszkodom el a tudomány talajától.