Általában pont leszarom, hogy melyik tetoválásom mennyire kopik ki, mert számomra nem az a mérvadó, mennyire élénk a színe. Mindazonáltal ha te kevésbé vagy igénytelen, pár alapszabályt vegyél figyelembe a kivarrt bőrfelületek napozását illetően. Csarnoki Cintia tetováló fejti ki nektek helyettem, miért.

Ahhoz, hogy a tetkó tartós legyen, érdemes néhány alapszabályt betartani, na de nem csak az első két hétben (na, én már itt megbuktam – a szerk. megj.) A minta élénksége nemcsak a tetoválóművész tehetségén és a használt festék minőségén múlik.

A tetoválás pigmentjeit golyócskákként képzeljük el, melyek UV-sugárzás hatására megrepednek, rétegekben bomlani kezdenek, így sajnos távozni tudnak testünkből a keringésen keresztül. Ha nem ápoljuk és óvjuk kellően a mintánkat, akkor elég hamar fakó tetoválást találhatunk magunkon.

További kopáshoz vezethet az is, ha tetoválásunk elkészülés után sokáig gyulladásban marad, ezért kell mielőbb kezelni. A tetovált bőrfelület is ápolható a csekély faktorszámú kókuszolajjal, a következő etapban erről részletesen szó lesz – és még receptet is írok.

Award Winning Produce

Order Online

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque vestibulum aliquam cursus. Mauris molestie aliquam urna. Curabitur nec eleifend risus. Integer eget libero sed elit pharetra ultricies eu in augue. Integer eget libero sed elit pharetra ultricies eu in augue.

cattle-farming