Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Talizmánolaj készítő műhely

2022.03.27. @ 14:00 16:00

Egy szuper talizmánolaj készítő workshop kerekedik a Rustic Caféban – illóolajok, növényi olajok és ásványok segítségével készítünk magunk számára nyugtató, levédő keveréket.


2022. március 24. 14.00

Helyszín: Rustic – Vegan Cafe & Shop;
Gúta (Nyitra megye, Szlovákia – Mostová 475/2, 945 03)

Mi az a talizmánolaj?

A védelmünkről mindig magunk gondoskodunk, és fontos leszögezni, hogy bármilyen külső segítség csak illúzió. Vannak viszont élethelyzetek, amikor ezekre az illúziókra, a külső segítőkre szükségünk van – általuk találhatjuk meg a kapcsolódást a belső erőnkkel, és lehetünk kimozdíthatatlan, szálegyenes emberek.

A talizmánolaj ennek az erőnek a megtalálását segíti úgy, hogy közben egy védelmet, egyfajta védőburkot növeszt körénk. Sokkal könnyebben és gyorsabban érhetjük el ebben a helyzetben a kapcsolódást, és megérthetjük, hogyan tartsuk ezt fenn tartósan. EZ az, amire szükségünk van, amikor védelemről beszélünk. Ez az önmagunk szilárdságába vetett hit, ami minket hosszú távon megvéd bármitől.

Addig is egy kiegyensúlyozó, kedélyjavító, nyugtató, szorongásoldó, spirituális erőt koncentráló irányba mozdulunk el az illatokkal és energiákkal kézen fogva.

Szó lesz néhány mondatban az adott illóolajokról, és általában az aromaterápia legfontosabb lépéseiről.

Szó lesz néhány mondatban az adott illóolajokról, és általában az aromaterápia legfontosabb lépéseiről.
Néhány levédő ásvány, drágakő hatásait is megemlítjük.

A védelem, a határkijelölés sem marad ki – miért fontos levédenünk magunkat, hogyan használjunk úgy pajzsokat, hogy közben ki-be engedjük az építő energiát, és ne sorvasszuk el magunkat. Hol az egészséges balansz?

Később megbeszéljük, kinek mire van szüksége adott pillanatban, így az elkészítendő keverék teljesen személyre és pillanatra szabott lesz.

Az utolsó blokk pedig az alkímiáé lesz: mindenki személyre szabottan elkészítheti a kis levédő keverékét, ami lehet egy magunknál hordható, konkrét talizmán, vagy egy olajkeverék, amivel a már meglévő kabalánkat ruházhatjuk fel a kenéssel.

Hol?

Az eseményt a szlovákiai Gúta településen található Rustic – Vegan Cafe & Shopban tartjuk. Pontos címe: Mostová 475/2, 945 03 Kolárovo, Szlovákia

Tudnivalók

Az esemény díja 20 euró, ami tartalmazza az olajokat, az üvegcsét, ha szükséged van ásványra, azt is (de hozhatsz is magaddal), valamint az előadást.

Közben isteni süteményekből, kávékülönlegességekből válogathatsz, egy igazi kis wellness-boszorkányságra várunk a hatályos járványügyi intézkedések betartásával. 

További információkat az esemény Facebook oldalán találsz! 😊

Addig is csatlakozhatsz a Banya Tanya Facebook csoporthoz is, ahol egyéb eseményekről is kaphatsz értesítőt, és csomó közösségi program, gondolatébresztő, workshop, videó vár.