Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Online konyhamágia est

2022.06.20. @ 18:00 20:00

Konyhamágia, amikor az itthon fellelhető egyszerű gyógy-és fűszernövényekből alkotunkvalami testet-lelket emelő csodaszert vagy épp finomságot.

Lélekemelővel közösen most egy olyan izgalmas kitekintőre szeretnénk invitálni Titeket, ami spirituális ösvény része, de a tudomány, a gyakorlatiasság és az ésszerűség sétálnak rajta kéz a kézben.

Sokféle keretrendszer alapján lehet csoportosítani a gyógynövényeket: például az asztrológiában is mindennek megvan a maga helye, ha a füvekről van szó.

Minden csillagjegyhez kapcsolható többféle herba, amelyek hordozzák bolygók, csillagok, csillagrendszerek üzeneteit, energetikáját, erejét és feladatait. Általuk egészen konkrétan segíthetünk így különböző elakadásainkon, vonzhatjuk be vagy épp tarthatjuk távol, amit szeretnénk.

Ám annak is megvan a hogyanja, hogy ezen gyógynövényeket miként hívjuk segítségül. Ebben leszünk a kalauzaid.

Hogy milyen bolygó milyen erővel bír, és mit várhatsz e téren az iratos füvektől, Lélekemelő mondja el neked.

A gyógytea keveréket pedig banyanni állítja össze, és mesél kicsit arról, hogyan tudod felvenni a kapcsolatot a kiválasztott gyógyító növényeddel.

Az eseményhez egy fontos időpontot választottunk:

Csodálatos Fényünnepünk előtt, a nyári napfordulót megelőző estén vértezhetjük fel magunkat a tudással, hogy ebben az időszakban mivel tehetünk magunknak jót, mivel támogathatjuk utunk.

Várunk szeretettel első, közös tematikus estünkön, 2022. 06. 20-án, 18:00-kor.

Hely: online