Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Konyhakozmetika a Konnektorban

2022.06.18. @ 14:00 16:00

2022. június 18. 14:00 – Konnektor, 1097 Budapest, Vágóhíd u. 31-33.

Bőrápolási és kozmetikumkészítési elmélet-alapozás, tuti fenntartható és low-budget tippek, hidratáló zselé készítés – erre hívlak két órában!

Maximális ápolást, táplálást és luxust tudsz adni a bőrödnek néhány összetevővel, amelyeket a konyha polcáról veszel le.

Az idő rövidsége miatt nagyon nagy vonalakban górcső alá vesszük, milyen bőrnek mire van szüksége, aztán szét is nézünk a polcon…

Filléres, ám luxus megoldások kínálkoznak otthon. Nem kell 5 ezer kilométerről avokádó olajat hozatni, ha mondjuk egy szőlőmagolaj segíthet, megtudod, mi mindenre jó egy egyszerű hibiszkusz tea, hogyan tudunk akár toniknak való aromavizet készíteni, vagy hogyan lesz szuper hidratáló ÉS hajápoló egyszerre 50 forintnyi lenmagból.

Na? Jössz?

Az eseményen bárki részt vehet, de regisztrációhoz kötött: kérlek, vedd fel velem személyesen a kapcsolatot a honlapon vagy messengeren keresztül.

Az esemény karmikus kiegyenlítése 5000 forint/fő.

Semmi másra nem lesz szükséged, csak egy tollra, füzetre, lelkesedésre.

A helyszínen készítünk egy lenmagzselét, amelyből vihetsz haza. Ha gondolod, hozd el saját, tiszta tégelyed a fenntarthatóság és újrahasznosítás jegyében. Ezt a helyszínen kifertőtlenítjük, és mehet is a menet.

További információkat az esemény Facebook oldalán találsz!

Addig is csatlakozhatsz a Banya Tanya Facebook csoporthoz is, ahol egyéb eseményekről is kaphatsz értesítőt, és csomó közösségi program, gondolatébresztő, workshop, videó vár.