Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Konyhakozmetika – Kencekészítés – június 25.

2022.06.25. @ 15:00 18:00

Miről lesz szó?

Bőrápolási és kozmetikumkészítési elmélet-alapozás, tuti fenntartható és low-budget tippek, hidratáló zselé készítés – erre hívunk titeket három órában!

Helyszín: Rustic – Vegan Cafe & Shop

Mostová 475/2 946 03 Szlovákia, Gúta

Időpont: 2022. 06. 25. 15:00

Maximális ápolást, táplálást és luxust tudsz adni a bőrödnek néhány összetevővel, amelyeket a konyha polcáról veszel le.

A tisztítástól a hámlasztásig, a radírozástól a gyantázásig, a bőrtípusodnak megfelelő pakolástól a hajmosásig mindenre megoldást nyújt egy jól felszerelt konyha.

Az idő rövidsége miatt nagyon nagy vonalakban górcső alá vesszük, milyen bőrnek mire van szüksége, aztán szét is nézünk a polcon…

Filléres, ám luxus megoldások kínálkoznak otthon. Nem kell 5 ezer kilométerről avokádó olajat hozatni, ha mondjuk egy szőlőmagolaj segíthet, megtudod, mi mindenre jó egy egyszerű hibiszkusz tea, hogyan tudunk akár toniknak való aromavizet készíteni, vagy megtudhatod mennyire király egy kávés arcradír.

Na? Jössz?

Az eseményen bárki részt vehet, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Az esemény karmikus kiegyenlítése 20€/fő.

Semmi másra nem lesz szükséged, csak egy tollra, füzetre, lelkesedésre.

További információkat az esemény Facebook oldalán találsz!

Addig is csatlakozhatsz a Banya Tanya Facebook csoporthoz is, ahol egyéb eseményekről is kaphatsz értesítőt, és csomó közösségi program, gondolatébresztő, workshop, videó vár.