Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Karácsonyi banya műhely – online esemény / december 9. és 13.

Készíts saját parfümöt, testápolót, hajápolót vagy szakállolajat, várd vendégeid fűszeres kávéval, karácsonyi teával és illatos aprósüteménnyel.

2021. december 9. és december 13., 17:00-20:00

Helyszín: Online

Három óra alatt ezeket készítjük:

Egy személyre szabott parfümöt. A testi-lelki harmóniánk sosem konstans, folyamatosan változunk, másokhoz nem vagyunk mérhetők. Van ugyan pár alap illat, amelyekkel nagyszerű általános parfümöket lehet létrehozni csodás hatásokkal, de a személyre szabott kozmetikum mindig erősebb, misztikusabb és segítőbb, mint a kommersz. 

Haj- vagy szakállápoló olajat, hogy ragyogó, egészséges, táplált legyen a nemes szőröd, bárhol is viseled a fejeden. Haj- vagy szakállvég ápolásra is alkalmas ápoló szert készítünk, amelyet, ha szeretnéd, pakolásként is használhatsz, hogy a bőrödnek és a teljes szőrzetnek használj vele. Ehhez is kapsz tippeket.

Testápolót – RÁADÁSUL KÉTFÉLÉT! Egy egyszerűbb testvajat kotyvasztunk, amit rém egyszerű elkészíteni, használni némi trükkel érdemes. A másik egy kicsit bonyolultabb emulzió, de hidd el, csak közepesen nehéz elkészíteni, és e szintlépéstől kezdve hatalmasat ugorhatsz az otthoni kozmetikumkészítésben. Minden lépésnél ott leszek veled virtuálisan, ha kell, a workshop előtt segítek pár felvezető konzultációval.

Miből készülnek az ajándékok?

Magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk majd, ebből nem engedek, de beszerzésükben segíthetek az online meetingeink után.

Mire lesz szükséged?

A szükséges eszközök és alapanyagok listáját kérd e-mailben vagy messengeren (igyekeztem pénztárcabarát verziókkal készülni, nem volt könnyű 😀). Mivel más-más bőrtípussal rendelkeztek, előfordulhat, hogy más-más alapanyagokat adok meg, ettől függetlenül a termékeid minősége jó lesz, mi több – személyre szabott, a te csodás, utánozhatatlan tested és lelked ápolói.

Mivel leszel gazdagabb?

A workshop végén mindenki kap egy fűszeres kávé, egy illatos aprósütemény receptet, az illatos, karácsonyi gyógyteakeverék pedig személyre szabott lesz a herbák hatásai és az állapotod harmonizálása miatt, ezt a műhely végén beszéljük át mindenkivel.

Jelentkezz a karácsonyi banya műhelyre:

Tudnivalók

Részvételi díj: 2000 Ft/ fő

A részvétel regisztrációhoz és a workshop díjának előre utalásához kötött. Ha az utalás után mégsem tudsz részt venni az eseményen, az összeget csak akkor tudom visszautalni, ha 48 órával az esemény előtt jelzed a változást számomra. Ha anyagi okok tartanának vissza a részvételtől, írj nekem.

Addig is csatlakozhatsz a Banya Tanya Facebook csoporthoz is, ahol egyéb eseményekről is kaphatsz értesítőt, és csomó közösségi program, gondolatébresztő, workshop, videó vár.