Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Banya Műhely: Szerelmi báj-nap

2022.02.06. @ 15:00 19:00

Jön a szerelmesek egyetemes világnapja, február 14-re csodás, személyre szabott ajándékokkal tudsz készülni kedvesednek, kiszemeltednek. Vagy meglepheted saját magad is 1-1 harmonizáló, szeretet sugárzását elősegítő és tápláló olajkeverékkel, hiszen mi lenne annál nagyobb ajándék a másiknak, mint a csodásan ragyogó, szerelmes tenmagad? 😊 Ezekben segítünk neked.

2022. február 6. 15.00-19.00

Helyszín: Online vagy Budapest, Máriaremete

Mit készítünk?

Fürdőbomba vagy fürdősó

A klasszikusok, amelyeket bárki pillanatok alatt el tud készíteni, mégis nagy meglepetés lehet szívünk választottjának. A római kori fürdőzéseket – fogalmazzunk úgy – nemcsak tárgyalásra és pihenésre használták. Egészségmegőrző hatásai mellett kiemelkedő a romantikus vetülete, egy csodás, szerelmes nap tökéletes eleme lehet önmagában egy mártózás, különleges illatokkal, csodás virágszirmokkal pedig turbózható az élmény.

Lábmasszázs olaj

Gyakorlatilag egy teljes testre használható masszázsolajról van szó, ám a talpmasszázs a szerelmi masszázsok netovábbja. Tökéletesen szinergizáló, afrodiziáló, kellemes illatú illóolajok, és hasonló hatású növényi olajok keveréke készül a műhelyben.

Parfümkészítés – 2 illatot keverünk:

Szerelemparfüm – a mély érzések, önszeretet és mások feltétel nélküli szeretetének ösztönzésére. A kiteljesedés és megértés illata.

Vágyfokozó parfüm – Ütős afrodiziákum koktél, a szerelmi bájitalok illatkompozíciója: felkorbácsolja a belső tüzedet, segíti azt ki is nyilvánítani, felolvasztja a kihűlt érzelmeket, a környezeted garantáltan elolvad.
A parfümök valamelyest személyre szabottak lesznek, mivel figyelembe vesszük a jelenlegi állapotodat, az alapanyagok hatásait és kontraindikációit is, így ezek a te személyes illataid lesznek – vagy azé, akinek kikevered. A kérdéseimnél meglátod, mennyire ismered az illetőt. 😛

Hol?

Az esemény hibrid lesz, vagyis otthonod kényelméből is csatlakozhatsz online, ha megvan az előre megbeszélt mennyiségű és minőségű alapanyag (keressük egymást időben, nem könnyű a beszerzés).

Ha pedig szeretnél részt venni személyesen, várlak szeretettel Máriaremetén (Budapest, II. kerület széli erdőben) alapanyagokkal, csodás, aromavizes szerelmi koktélokkal. 😊 Nyugi, nem a helyszínen fog beütni. 😀

Jelentkezz a szerelmi báj-napra:

Tudnivalók

Részvételi díj: 6000 Ft/ fő

ami tartalmazza a workshop árát, az anyagköltséget és a hazavihető, elkészült, személyre szabott kompozícióidat. Ennek előre utalása után biztosított a helyed. Amennyiben nem tudsz jönni, és 48 órával az esemény előtt lemondod az alkalmat, az összeget visszautalom.

További információkat, a pontos helyszínt a regisztráció után kaphatsz. Február 6-án találkozunk a Banya Műhelyben! 😊

Addig is csatlakozhatsz a Banya Tanya Facebook csoporthoz is, ahol egyéb eseményekről is kaphatsz értesítőt, és csomó közösségi program, gondolatébresztő, workshop, videó vár.